دانلود مقاله دوغ کره، در تهیه نوشیدنیهای تخمیریدانلود مقاله دوغ کره، در تهیه نوشیدنیهای تخمیری
نوشته شده توسط : مدیر

دانلود مقاله دوغ کره، در تهیه نوشیدنیهای تخمیری

فهرست مطالب

چکیده

مقدمه

فصل اول

دوغ کره

۱-۱ تعریف

۱-۲ ترکیبات دوغ کره

۱-۲-۱ پروتئین ها

جدول ۱-۲ پروتئین های دوغ کره

۱-۲-۱-۱ کازئین

۱-۲-۱-۲ پروتئین های سرم

۱-۲-۱-۲-۱ β- لاکتوگلوبولین

۱-۲-۱-۲-۲ α- لاکتالبومین

۱-۲-۱-۲-۳ ایمونوگلوبولین ها

۱-۲-۱-۲-۴ پروتئوزپیتون

۱-۲-۳ چربی

۱-۲-۴ املاح

۱-۲-۵ ویتامین ها

۱-۲-۶- اسیدهای آلی

۱-۳ موارد کاربرد: دوغ کره

فصل دوّم

تهیه نوشیدنی تخمیری از دوغ کره

تهیه نوشیدنی تخمیری از دوغ کره

۲-۱ استارترهای لاکتیکی

۲-۱-۱ طبقه بندی

۲-۱-۱-۱ استارترهای مزوفیل

۲-۱-۱-۲ استارترهای ترموفیل

۲-۱-۲ تولید ترکیبات بازدارنده توسط اسید لاکتیک باکتری ها

۲-۱-۳ عوامل موثر بر فعالیت استارتر

۲-۱-۳-۱ محیط رشد

۲-۱-۳-۲ وجود ترکیبات بازدارنده در محیط

۲-۱-۳-۲-۱ بقایای آنتی بیوتیک ها

۲-۱-۳-۲-۲ باکتریوفاژها

۲-۱-۴ استارتر دوغ کشت داده شده

۲-۱-۵ ثبات اسید لاکتیک باکتری ها در فرآورده های لبنی تخمیری

فصل سوم :

۳-۱ روند تخمیر و توسعه طعم در دوغ کشت داده شده

۳- ۲ معایب طعم دوغ کشت داده شده

فصل چهارم

آزمایشات انجام شده برروی نوشیدنی دوغ کره

۴-۱ دوغ کره

۴-۱-۱ وزن مخصوص

۴-۱-۲ اسیدیته

۴-۱-۳ ماده خشک

۴-۱-۴ خاکستر

۴-۱-۵ چربی

۴-۱-۶ پروتئین

۴-۱-۷ لاکتوز

۴-۱-۸ کلسیم

۴-۱-۹ فسفر

۴-۱-۱۰ سدیم

۴-۱-۱۱ پتاسیم

۲-۴ تولید دوغ کشت داده شده

۴-۳ آزمایشات ارگانولپتیک دوغ کشت داده شده

۴-۵ آزمایشات فیزیکوشیمیایی دوغ کشت داده شده

۴-۵-۱ PH و اسید یته

۴-۵-۲- آب انداختن

فصل پنجم

خواص درمانی نوشیدنی دوغ کره

خواص درمانی نوشیدنی دوغ کره

۵-۱ کاهش شدت بیماری عدم تحمل لاکتوز :

۵-۲ کاهش کلسترول پلاسما

۵-۳ فعالیت ضد توموری

 چکیده

دوغ کره محصول جانبی فرآیند کره زنی است که به دو صورت شیرین و ترش وجود دارد که از نظر ارزش غذایی و ترکیب شیمیایی، واجد کلیه مواد جامد شیر به استثناء چربی می باشد.

دراین تحقیق سعی برآن است که از دوغ کره، در تهیه نوشیدنیهای تخمیری استفاده گردد بنابر تحقیقات دانشمندان و محققین کشورهای پیشرفته، خصوصاً در دهة اخیر مبنی بر خواص غذایی و بویژه خصوصیات دارویی فراوانی که این فرآورده دارد و با توجه به اینکه تاکنون این فرآورده در صنایع لبنی ایران جایگاهی نداشته و در بین اکثریت مردم ایران ناشناخته می باشد و از طرفی به لحاظ وابستگی صنایع نوشابه سازی ایران به شرکت های نوشابه سازی خارجی و عدم وجود نوشابه مغذی و مطلوب داخلی می توان از دوغ کره به عنوان ماده ای جهت ساختن یک نوع نوشابه ایده آل استفاده نمود.

امید است که نتایج حاصل از این تحقیق بتواند محصولی مناسب و مغذی را به صنایع لبنیات و نوشابه سازی ایران مغرفی نموده تا پاسخگوی تأمین بخشی از نیازهای تغذیه ای بوده و همچنین در پیشگیری و درمان برخی از بیماریها در کشورمان مفید باشد.

 برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

 





:: برچسب‌ها: دانلود مقاله دوغ کره، در تهیه نوشیدنیهای تخمیری ,
:: بازدید از این مطلب : 147
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 22 آذر 1392 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: